OBJAVLJENI SO NOVI URNIKI 2014/15

V rubriki URNIKI smo objavili nove urnike v šolskem letu 2014/15. Vsaka prva ura otroka je informativna ura. Vsi tisti, ki še niste prijavili otroka na informativno uro, pokličete na 031 338 300.

PRIČETKI VADB NA POSAMEZNIH LOKACIJA

Na OŠ Valentina Vodnika se bo vadba pričela v četrtek 11. septembra. Otroci naj se zberejo pred telovadnico ( vadba ne bo potekala v šolski zgradbi, temveč v samostoječi telovadnici na travniku ) 10 minut pred uro vadbe posamezne skupine. S seboj naj prinesejo opremo za vadbo t.j. kratke hlače in majico, čisto obutev in pijačo.

Na OŠ Vič se bo vadba pričela v sredo 10. septembra za skupine otrok stare 7-9 let in v četrtek 11.septembra za skupine otrok stare 3-4 in 5-6 let. Dobimo se 10 minut pred uro vadbe posamezne skupine pred telovadnico ( na Abramovi ulici, vhod s strani šolskih igrišč ) S seboj naj prinesejo opremo za vadbo t.j. kratke hlače in majico, čisto obutev in pijačo.

V Grosupljem se dobimo v četrtek , 11. septembra pred telovadnico PIL , Brezje pri Grosuplje 34, 10 minut pred 17.00 uro. S seboj imejte opremo, kratke hlače in majico ter seveda pijačo.

O pričetku vadb na OŠ Mirana Jarca vas bomo obvestili takoj, ko bomo dobili potrditev šole.