Vaditelji

Saša Maraž

Že od malega sem navdušena športnica. Aktivno sem se ukvarjala z atletiko od 8 leta dalje in po končani lastni karieri sem se odločila da v atletiki tudi nadaljujem kot trener, ter se vpisala na Fakulteto za šport. S trenerstvom v atletiki sem pričela pred 16 leti, najprej sem se ukvarjala z najmlajšimi, kasneje pa so te mladi postajali vse starejši in danes se lahko pohvalim s kar nekaj uspehi tudi na največjih tekmovanjih, moji atleti so stalni člani Slovenskih reprezentanc od pionirjev in vse do članov. Imajo odlične rezultate, skoraj vsi se lahko pohvalijo z naslovi državnih prvakov in so lastniki številnih državnih rekordov Anja Puc, Manja Žebre, Eva Trošt, Anja Gvozdanovič, Petra Koren, Uša Belaj, Mitja Lindič itd.

Atletika mi torej pomeni življenje, z njo diham že od malih nog, uspehov je preveč da bi lahko vse omenila, pravtako lepih spominov. Rada imam delo z mladimi, kakor tudi izzive, ki pridejo po delu igranja in uživanja, kjer je veliko odrekanj. Trenutno imam v skupini mlajših kar nekaj potencialnih atletov in atletinj za nastope na takšnih tekmovanjih, vendar ni vse v celoti odvisno od mene, zato otroci, ko se odločite za šport ne obupajte prehitro in vložite veliko dela, ker se vam sanje lahko uresničijo, vedno pa v borbo z dobro mero realnosti.